Acasă FOILETON Becali de la PNL a pregătit o nouă schimbare surpriză!

Becali de la PNL a pregătit o nouă schimbare surpriză!

680
0

Dan MIHĂESCU

Donquijotisme logo
Donquijotisme

PNL ăsta parcă ar fi un FCSB politic, doar că nu are nimeni vâna picurarului din Pipera ca să iasă la microfoane şi la camere şi să declare că el este finanţatorul lor şi că turma merge cum îi doineşte din fluier.

Uite de aia vedem şi la vila din Modrogan, ca şi la FCSB, cele mai stranii întâmplări şi situaţii. Şi unii şi alţii au jucători, au echipe strălucitoare (la propriu), pe foia de competiţie sunt înregistraţi arbitri titraţi, încep bine campionatul, joacă promiţător şi deodată Gigi Becali, finanţatorul voiam să spun, dă telefon la o gazetă sau la un post de televiziune, în direct, şi anunţă că schimbă centru atacant, la pauză. Măcar omul e dezarmant de sincer şi zice verde-n faţă:“M-am supărat pe el, nu mai face doi bani, îl vând pe nimic, o zdreanţă”, alea-alea, şi gata meciul. La finalul partidei maximum rezultat de egalitate pe terenul propriu, cu ultima echipă din clasament.

Tot aşa şi la târla de pe Aleea Modrogan, din totdeauna.

După ce am auzit rostită din rărunchi aclamaţia: Petre eşti cel mai bun, au urmat alţii şi alţii, mult mai buni până mai acum un an şi jumătate când Ludovic, deşi cu adevărat fusese cel mai bun şi obţinuse cel mai mare scor din istoria modernă a clubului său politic, la toate alegerile, a fost scos din vestiar în şuturi de către galerie. Toată lumea se mira: “Băi cine-i finanţatorul”? Toată lumea se gândea: „Ce strategie adoptăm; ne dorim eventul”? Da de unde? Vacs Albina!

Sursa: Digi.ro

Acum este rândul uzurpatorului de pripas, Cîţu, instalat pe banca tehnică a PNL fix pe perioada returului, să-şi ia şuturile-n cur. Cică s-ar încălzi, ca să-i ia locul Înalt Prea Înstelatul Ciucă, care după regulamentul de joc n-ar mai avea prea mult de stat la Palatul Victoria, nu pentru că aşa-i în fotbal ci pentru că aşa s-a înţeles cu Ciolacu de la PSD. Jumătate Tu – Jumătate Eu.

Sursa: EuroValcea.ro

Una peste alta, aşa cum ziceam, ambele cluburi au echipe care strălucesc dar nu marchează.

Şi totuşi cine dracu-i Becali de la PNL?   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.