Acasă Utilitare Fanfara Muzica Apelor în concert la malul mării

Fanfara Muzica Apelor în concert la malul mării

402
0

Fanfara Muzica Apelor continuă să ofere, la malul mării, spectacole de calitate. Instrumentiștii constănțeni se vor afla și în luna iunie, printr-o interpretare remarcabilă, aproape de sufletele locuitorilor şi turiştilor din cetatea Tomis, informează Biroul de Comunicare al companiei RAJA SA.

Potrivit sursei citate,  cei care vor să adune în tolba amintirilor cât mai multe refrene de vals, folclor stilizat, jazz și alte melodii din repertoriul național și internațional sunt invitați la sfârșit de săptămână, timp de o oră, să se prindă în hora prieteniei pe portative și, de ce nu, să iasă la joc.  

Voia bună va începe vineri – 3 iunie 2022, atunci când primul concert al lunii iunie va avea loc, începând cu ora 19.00, în zona Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța din Piața Ovidiu.

Duminică – 12 iunie 2022, de la ora 19.00, artiștii vor încălzi inimile celor prezenți la eveniment tot în fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța.

Urmează un nou concert marca Fanfara Muzica Apelor vineri – 17 iunie 2022, ora 19.00, de data aceasta pe Faleza Cazinoului din Constanța.

Tot în luna lui Cireșar, mai precis sâmbătă – 18 iunie, iubitorii muzicii de promenadă sunt așteptați din nou în zona peninsulară a Constanței, aproape de Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, începând cu ora 17.00, pentru a se delecta ascultând melodii pe ritmuri cadențate.

Vineri – 24 iunie 2022, instrumentiștii vor susține un nou concert în zona Cazinoului din Mamaia, începând cu ora 18.00.

Duminică – 26 iunie 2022, Cazinoul din Mamaia va fi, începând cu ora 18.00, gazda ultimului concert din luna iunie al Fanfarei Muzica Apelor.  

Prin autenticitate și profesionalism, concertele susținute de Fanfara Muzica Apelor au devenit un simbol cultural al urbei, constănțenii așteptând cu nerăbdare an de an programul muzical al artiștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.