Acasă Utilitare Primăria Valu lui Traian anunţă verificări pentru identificarea branşamentelor ilegale la canalizare

Primăria Valu lui Traian anunţă verificări pentru identificarea branşamentelor ilegale la canalizare

269
0

Potrivit unei informări transmisă marţi, inspectorii primăriei Valu lui Traian vor face controale şi verificări inopinate pe teren pentru a depista imobilele unde au fost efectuate lucrări de branşare ilegală la noile reţele de apă şi canalizare ce nu au fost puse înă în funcţiune, persoanele în cauză urmând a fi sancţionate conform legii.

„Stimati cetăteni,

        Aducem la cunoștință faptul că pe teritoriul comunei se desfășoară lucrări de extindere și modernizare a rețelelor publice de alimentare cu apă și de canalizare context în care au fost identificate dejecții în rețeaua publică de canalizare ceea ce înseamnă că mai multe gospodării au fost racordate ILEGAL la rețea. Atragem atenția că noile tronsoane nu au fost puse înca în funcțiune şi ca atare deversarea de apă uzată menajeră este STRICT INTERZISĂ.

        Vă anunțăm, pe această cale, că în perioada următoare se vor face verificări și se vor aplica sancțiuni pentru racordarea la sistemele de utilități publice fără acord de preluare.

În speranța că s-a înțeles corect mesajul nostru, solicităm stoparea urgentă a deversărilor de ape uzate menajere în rețeau publică de canalizare până când va fi pusă în funcțiune”, se arată în informarea Primăriei Valu lui Traian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.