Acasă Utilitare Primăria a mobilizat echipe de intervenţie şi utilaje la inundaţiile din comuna...

Primăria a mobilizat echipe de intervenţie şi utilaje la inundaţiile din comuna Valu lui Traian

363
0
DCIM100MEDIADJI_0122.JPG

Echipele de interventie ale Primăriei Valu lui Traian au acţionat prompt pe tot parcursul zilei pentru a scoate apa din curţile inundate ale gospodăriilor şi au rămas la dispoziţia cetăţenilor afectaţi de ploaia torenţială ce a creat viituri în cursul zilei de duminică 31 iulie a. c, dar şi pentru intervalul următor când se prognozează de asemenea precipitaţii abundente, informează administraţia locală.

Potrivit sursei citate, în sprijinul persoanelor afectate şi a bgospodăriilor inundate Primăria Valu lui Traian intervine cu şase utilaje, fiind totodată mobilizat intregul efectiv al Politiei Locale şi al Gospodariei Comunale, la faţa locului fiind înregistrată o cantitatede precipitaţii de peste 80 l/mp într-un interval de timp scurt, astfel că sustemul pluvial nu a mai putut colecta surplusul de apă de la suprafaţă, astfel că multe curţi şi străzi au fost afectate.

Pentru orice solicitări locuitorii pot apela numerele de telefon: 0733002122 (Dispecerat Poliţie Locală) sau 0241.231.006 (Primărie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.