Acasă Utilitare Valu lui Traian: Se construieşte cel mai mare centru sportiv-recreativ public din...

Valu lui Traian: Se construieşte cel mai mare centru sportiv-recreativ public din judeţul Constanţa

600
0

În comuna Valu lui Traian cel mai mare Centru Sportiv Comunitar din județul Constanța se va construe, informează un anunţat publicat pe pagina de facebook a Primăriei Valu lui Traian.

Proiectul, în valoare de 25.908.615,40 lei inclusiv TVA va fi realizat prin Compania Naţională de Investiţii (CNI), cu finanţare de la bugetul de stat şi parţial de la Primăria Valu lui Traian.

“Așa cum echipa Primăriei Valu lui Traian, sub îndrumarea primarului Florin Mitroi., v-a obișnuit cu proiecte finalizate sau în curs de desfășurare pentru bunăstarea #valurenilor și un trai pentru tineri conform standardelor europene, vă anunțăm ca în primăvara anului 2023 încep lucrările pentru cel mai mare Centru Sportiv de pe raza județului”, informează pagina de socializarea primăriei.

Centrul va dispune de un bazin de înot cu patru culoare, o sală de fitness, sală de tenis de masa, ateliere multifuncționale (pictură, sculptură, desen), săli de dans modern, contemporan și balet, loc de joacă,  birou, vestiare, grupuri sanitare

De asemenea, clădirea va fi dotată cu lift, terasă exterioară și cu terenuri de minifotbal şi tenis de câmp.

“Ne dorim ca tinerii vălureni, dar și restul locuitorilor comunei să aibă un stil de viață mai sănătos și un loc unde sa se recreeze!”, a comentat primarul localităţii, Florin Mitroi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.