Acasă Utilitare Constanța: Lipsă apă în zona Tomis Nord!

Constanța: Lipsă apă în zona Tomis Nord!

356
0

În cursul serii de vineri, 21 octombrie, conducta cu diametrul de 500 mm, de pe bd. Alexandru Lăpușneanu (zona Hotel Dobrogea) din municipiul Constanța a suferit o avarie majoră, fiind necesară înlocuirea segmentului avariat și a unei piese componente astfel că s-a dispus imediat sistarea furnizării apei pentru remedierea avariei, informează Biroul de Comunicare al RAJA S. A.

Potrivit sursei citate, ţinând cont de durata necesară degajării în zona afectată şi pentru golirea conductei ce, din cauza debitului mare și a presiunii din instalație, s-a făcut pe o perioadă mai lungă de timp, dar și de lucrările de sudură executate, intervențiile nu au putut fi încheiate și continuă și sâmbătă, 22 octombrie.

De lipsa apei sunt afectaţi consumatorii din perimetrul delimitat de bd. Aurel Vlaicu – str. Dispensarului – bd. Al. Lăpușneanu – bd. Aurel Vlaicu, cu străzile adiacente, precum și cei arondați punctelor termice 140, 142 si 145. Se preconizează că remedierea avariei se va finaliza în jurul orei 15.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.