Acasă Utilitare Valu lui Traian: Primăria deschide Registru de evidență a sistemelor individuale pentru...

Valu lui Traian: Primăria deschide Registru de evidență a sistemelor individuale pentru colectarea și epurarea apelor uzate

445
0

Primăria Valu lui Traian informează cetăţenii despre noile obligaţii introduse prin HC 714/2022 prin care persoanele fizice și juridice trebuie să declara la Primărie sistemele individuale pentru colectarea și epurarea apelor uzate, în vederea înfiinţării Registrului de evidență a sistemelor individuale pentru colectarea și epurarea apelor uzate.

“Noul Registru de evidență, ce va fi înfiinţat de Primăria Valu lui Traian, va fi utilizat și verificat în teren de instituțiile abilitate în domeniul protecției mediului”, se artă într-o informare publică transmisă de autorităţile locale.

Prin urmare, atât persoanele fizice și juridice, care au pe proprietăți astfel de sisteme individuale autorizate pentru colectarea și epurarea apelor uzate (bazine vidanjabile, toalete cu bazine, fose septice sau alte sisteme de colectare și/sau tratare a apelor uzate rezultate din locuințe, etc) trebuie să depună la Primăria Valu lui Traian până în data de 27.11.2022 un formular tipizat completat.

Obligația declarării se referă atât la sistemele existente în gospodării, cât și în cazul celor care urmează să fie construite!

“După completare, acestea se vor depune în Registratura Primăriei Valu lui Traian sau prin mijloace electronice, la adresa urbanismvaliluitraian@gmail.com, pentru a primi astfel număr de înregistrare, dovada că s-au achitat de această obligație”, precizează autorităţile locale.

Nerespectarea depunerii acestor declarații de către persoanele fizice și juridice constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 5.000 de lei la 10.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.