Acasă Cronica Showul “Frozen – Regatul înghețat” a încălzit inimile spectatorilor

Showul “Frozen – Regatul înghețat” a încălzit inimile spectatorilor

363
0

Luigi FRIGIOIU ■

Trupa Art Theatre du Soleil împreună cu echipa FROZEN – au prezentat, miercuri 23 noiembrie, feeria muzicală “Regatul Înghețat”, la Centrul Cultural Multifuncțional Jean Constantin, din Constanţa.

Copii din întreg județul, alături de părinți, au luat cu asalt sala fostului cinematograf Republica, cei mari alături de cei mici regăsindu-şi bucuria copilăriei, căci fiecare adult păstrează în subconștient sufletul de copil.

Rar se poate întâlni o asemenea revărsare de entuziasm și fericire ca la “Frozen – Regatul Înghețat” – musical feeric cu personaje îndrăgite de toți cei prezenți. Un show grandios – poveste muzicală, cu dans și momente de balet, costume și decoruri de basm. Ești purtat în lumea viselor alături de îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Prințul Hans, Kristoff, Omul de zăpadă Olaf, Renul Sven, Regele Trol și nepotul lui, Răspândacul. Un tărâm imaginar, din care, parcă, nu mai vrei să ieși. Magie, proiecții fabuloase, cântec și mișcare. Universul magic al copilăriei! O dată în plus, s-a confirmat dorința întoarcerii la rădăcini, la poveștile unde binele învinge răul iar dragostea adevărată topește cel mai înghețat regat dar și gheața din inimi.                                                               

Reprezentația aparține unei echipe de actori profesioniști (regia: Elena Nicolau, muzica: Nicolae Caragea, coregrafia: Momo Sanno, scenografia: Ovidiu Pascal, costume: Geanina Punkoști, scenariu: Zully Mustafa). Într-o săptămână, Zully Mustafa a făcut un adevărat tur de forță. Mai întâi, joi, 17 noiembrie, și-a lansat cartea “Până nu ni se face dor” la Casa de Cultură I. N. Roman din Medgidia iar după câteva zile, la Centrul Cultural Jean Constantin, s-a derulat spectacolul “Frozen Regatul Înghețat” pentru care a semnat scenariul ce reprezintă coloana vertebrală a unui show de excepție, unic în peisajul actual al divertismentului pentru copii și nu numai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.