Acasă FOILETON Tandea şi cu Mandea – misiune în Ţara Sfântă

Tandea şi cu Mandea – misiune în Ţara Sfântă

1374
3
Polutia Presei

Dan MIHĂESCU ■

Colegii de la Radio Dobrogea ne aduc cele mai noi veşti din Ţara Sfântă şi astfel aflăm cu bucurie cum în ajunul Crăciunului 2022 constănţenii, prin reprezentantul lor ales ca preşedinte al Consiliului Judeţean, Mihai Lupu, l-au însoţit pe Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului, în pelerinajul de la locurile sfinte, unde s-au întîlnit şi cu Patriarhul Ierusalimului, PF Teofil al III-lea.

Sursa:www.facebook.comradiodobrogea

Imaginile grăitoare ne înfăţişează clipele de desfătare spirituală în care vlădica îşi botează prozelitul cu şomoiogul de busuioc, în apa Iordanului, precum şi un selfi în care Tandea şi Mandea îşi reglează ierarhia firească pe treapta din faţa unei catapetesme…

Şi pentru că dar din dar se face rai, Lupu a binemeritat de la Înaltu’, după ce pe 15. 06. 2022, Consiliul Judeţean Constanţa a reînnoit protocolul cu Arhiepiscopia Tomisului semnat pentru prima dată în 2012, pe vremea lui Nicuşor Constantinescu.

Sursa:www.facebook.comradiodobrogea

3 COMENTARII

  1. Să-ți roșească obrazul dragă scriitorule pentru obraznica comparație distinsilor domni cu Tandra și Mandea. Eu personal i-asi fi comparat cu Lolek și bolek.

  2. Va rog sa vă terminați cu comparațiile idioate despre Înalt prea sfințitul nostru Lolek („Stăpânul” cum ii spun subalternii) și despre unicul și minunatul nostru Preș. Al consiliului local Bolek. Nu mai fiți rai în ajunul sărbătorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.