Acasă FOILETON Siteul www.stiripesurse.ro a amplasat un accident rutier în două  locuri din Bucureşti

Siteul www.stiripesurse.ro a amplasat un accident rutier în două  locuri din Bucureşti

8922
6
Polutia Presei

Dan MIHĂESCU ■

Un banc vechi, din perioada presupus apusă la 22 Decembrie 1989, zicea că un miliţian care a descoperit un mort pe strada Edgar Quinet își anunță şeful prin telefon, despre eveniment iar acesta, nereușind în ruptul capului să transcrie corect numele străzii ţipă la el: “Da’ mută-l în mă-sa după colţ, pe Academiei, să n-avem probleme”!

Iată că vineri, 23 decembrie a. c, simţindu-se probabil într-o situaţie similară miliţienilor de odinioară, ziariştii de la siteul Ştiri pe surse au replicat modelul localizând un accident rutier cu răniţi şi o persoană decedată, simultan în două pasaje rutiere subterane, din două zone diametral opuse ale Bucureştiului…

“Accident cumplit la intrarea în Pasajul Unirii. Mai multe victime

Autor: Alexandra Cruceru

Accident cumplit la intrarea în Pasajul Unirii. Un autocar cu 47 de cetățeni greci a intrat vineri în pasarela de la Pasajul Unirii. Patru persoane sunt încarcerate. La fața locului sunt șase echipaje SMURD și șase SABIF, anunță ISU București Ilfov.

„Astăzi, 23 decembrie a.c., în jurul orei 13.30, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulație la intrare în Pasajul Unirii, sensul de deplasare dinspre Bd. Tineretului către Piața Universității.

Din primele date, conducătorul unui autocar a acroșat poarta de gabarit a Pasajului Unirii.

În urma evenimentului au fost rănite mai multe persoane.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație.

La acest moment, traficul rutier este restricționat în zona producerii accidentului de circulație”, anunță Brigada Rutieră.

6 COMENTARII

  1. Nu sunt fan stiripesurse.ro dar îi citesc pe post de secțiune umoristică. Atâtea gafe, cuvinte inventate zi intriga numai la Dan Diaconescu pe vremea OTV mai vedeai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.