Acasă Eveniment Un tată și-a violat fiicele cu acordul tacit al soției

Un tată și-a violat fiicele cu acordul tacit al soției

4569
0

Luigi FRIGIOIU  ■

România educată sexual, „Pas cu pas”.

Un “rumân”, Benoni Ion a fost arestat preventiv, pe 3 februarie 2023, pentru agresiune sexuală, viol în formă continuată și rele tratamente aplicate minorului.

Anchetatorii au reținut în sarcina sa trei acuzații de agresiune sexuală şi alte nouă de viol și rele tratamente aplicate minorului.

Comunicatul emis e stufos precizează doar: ”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa formulată în dosarul nr. 693/P/2023 din data de 03.02.2023. În baza art. 223 alin. (2) Cod procedură penală, raportat la art. 202 alin. (1), (3) şi (4) lit. e) Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului V. B.-I., (…)” etc.                                                                                       

Benoni ION

Până aici nimic ieșit din comun; poezia Pui de lei spune: „Eroi au fost și mai sunt încă”, aşa că, violatori au fost și mai sunt încă.

Comunicatul juridic nu precizează, însă, că Benoni Ion e un agresor sexual special fiindcă și-a violat propriile fiice, în propria casă şi, cu consimțământul propriei soții, mama naturală a fetelor.                                         

Fapta nu s-a petrecut în junglă ci în satul Dorobanțu, situat la 40km de Constanța, pe drumul național DN 2A, ce leagă Constanţa de București, prin Hârșova-Slobozia.

Benoni Ion, în vârstă de 40 de ani, părea un om normal. Acum vreo 18 ani se însurase și avea patru fete, toate minore (în vârstă de 7, 15, 13 și 6 ani), eleve la şcoala unde sunt eu profesor.

Și-a ridicat singur casa, doar era dulgher-fierar și muncea în construcții. Ana lucra doar vara, sezonier. Benoni avusese mulți colegi, amici, cunoştiinţe însă, cu timpul, cel mai fidel prieten îi rămăsese “paharul”.

Scandalurile nu se mai opreau în familia lor. Certurile erau urmate de împăcări și vecinii răsuflau ușurați că se puteau iarăţi odihni. Nimeni nu bănuia ce tragedie se petrece sub acoperișul lui Benoni. Până într-o zi, când, în urma unor denunțuri, mascații, jandarmii, poliția, au descins în Dorobanțu. Benoni e acuzat că și-a violat trei din cele patru fiice. Acuzațiile sunt grave și multiple: viol, rele tratamente aplicate minorilor, incest, pedofilie etc. Alături de el a fost arestată și soția pentru complicitate și tăinuirea faptelor soțului. Cele patru fete minore au fost preluate de Protecția Copilului și mutate din localitate. Nu comentez regretabilul eveniment, îi las pe apropiații familiei și pe cititori să o facă, iar legea să-și spună cuvântul.                                                                                             

Noi, românașii am pornit, în frunte cu președintele Iohannis, spre România Educată, „Pas cu pas”- cum spune cartea domniei-sale – pe drumul spre moderizare, civilizare, democratizare. Oare drumu-am rătăcit? Pentru că, în prezent România și cetățenii ei au ajuns pe marginea prăpastiei existenței umane. Iar unii, mai progresiști – ca Benoni Ion din Dorobanțu – au făcut, deja, un pas înainte…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.