Acasă Sport Cristina Neagu & Co – de toată jena

Cristina Neagu & Co – de toată jena

402
0
Krim Ljubljana - CSM București Captură Video Digi Sport
Krim Ljubljana - CSM București Captură Video Digi Sport

Leonard MOCANU  ■

Acum o săptămână, pe Facebook, cineva a îndrăznit să comenteze că, înainte de a înscrie golul izbăvirii în partida cu Brest, Neagu a ratat (penibil, spun eu) o aruncare de la 7 metri.

Nu mult a lipsit ca îndrăznețul să fie linșat public, spânzurat de picioare în piața centrală și incendiat.

Cum de-și permite să amintească despre ratarea ”eroinei”? Ştie el câte a făcut Neagu pentru handbalul românesc? Ce a făcut el de-și permite să comenteze?

Mi-am exprimat și eu puctul de vedere, cu argumente, și nu am fost contrazis, cum dealtfel nici astăzi nu am fost contrazis de jocul complet lipsit de orizont al handbalistelor de la CSM Bucureşti, la Krim. Două portărițe care ori erau saci de cartofi, ori ele, același lucru; o apărare visătoare în care pivoții și extremele slovene (vorba vine) au făcut ce au vrut și, peste toate astea, un atac de toată jena, în care a excelat bugetară de lux a Bucureștiului, Georgiana-Cristina Neagu.

După ce a atins borna 1000 în Liga Campionilor (nu întrebați din câte aruncări), iat-o pe Cristinuța cu un bilanț dezastruos: șase goluri din (țineți-vă bine) 15 aruncări. Adică 40%. Adică nouă atacuri irosite. Adică înfrângere rușinoasă și perspectivă sumbră privind calificarea în Final Four.

Iată pe ce dau taxe și impozite bucureștenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.