Acasă FOILETON La descâlcit de Bumbac!

La descâlcit de Bumbac!

1193
0

Valeriu NICOLAE  ■

În timp ce își făcea doctoratul în economie și era șefa de serviciu la ANAF, cel controlat de preacinstitul Mazăre, başca și lector universitar, doamna Bumbac mai punea și de un masterat în administrație publică la Constanța, un curs de metode și proceduri de inspecție fiscală la vamă, obținea un permis european de utilizare a computerului, alt curs de consultanță fiscală și unul de formator pentru cercetarea și controlul operatorilor intercomunitari.

A mai făcut și Academia SRI, Colegiul Național de Apărare și Institutul Diplomatic Român deci a bifat și relația cu trei servicii de securicitate cum e și normal pentru un contabil.

Serviciul de bază este la ministerul sănătății dar de acolo ia mai puțin de o treime din salariu căci tot timpul a avut un noroc senzațional la sinecuri. Din taxele proștilor se duc către doamna Bumbac peste 10.000 de EUR pe lună. De mai bine de 7 ani doamna Bumbac câștigă cu mult peste salariul președintelui României. Soțul lucrează la Primăria Sectorului 4 iar nașul copilului ei este celebrul baron PSD de Constanța, Felix Stroe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.