Acasă Sport NEM TUDOM FOTBAL? ...

NEM TUDOM FOTBAL? I-am bătut pe Sepsi cum ai bea un PEPSI                

1225
0

Luigi FRIGIOIU ■

Suntem la doi paşi!

Doar două meciuri mai are Făruțul nostru ca să obțină titlul neoficial de campioană a sezonului regulat. Sigur, în play-off va fi greu dar suntem în grafic și jucăm entuziasmant. Puștii lui Hagi zburdă pe gazon ca mieii pe câmpii din poezia “Vine, vine, primăvara!”. Se simte bucuria de a juca, golurile sunt unul mai frumos ca altul, adevărate bijuterii. Cu Sepsi a fost 2-0 dar putea fi de trei ori mai mult.                                                         

Elevii lui Hagi au devenit profesori și le-au oferit o lecție pe teren celor de la Sepsi Sf Gheorghe. Pentru că cei din Ținutul Secuiesc “nu pot” învăța limba română, la Constanța au avut ocazia să învețe fotbal. Băieții noștrii și-au învârtit adversarii pe toate părțile ca pe un aluat din cocă. La finalul meciului, fiecare fotbalist din Sf. Gheorghe părea un “kurtos kolac”, celebrul cozonac secuiesc.

Aș vrea să mă refer și la un aspect uman. Fostul fotbalist Eric, ce a evoluat cu succes la Constanța, are grave probleme de sănătate și financiare. Cu suflet mare, ca întotdeauna, Gică Hagi i-a întins o mână și l-a cooptat în stafful Farului. Așa cum a făcut cu foarte mulți dintre foștii colegi fariști angajați la Academie.                

E la modă o întrebare ironică: “E Hagi rege?” NU! Hagi nu e doar rege. Metaforic vorbind, HAGI E DUMNEZEUL FOTBALULUI NOSTRU! Pentru că, DACĂ HAGI NU E NIMIC NU E!

Avem un singur vis, să fim în paradis! FARUL CONSTANȚA – CAMPIOANA ROMÂNIEI! SE ȘTIE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.