Acasă PAMFLET Femeia – eterna problemă!

Femeia – eterna problemă!

2622
0

Luigi FRIGIOIU

8 Martie – Sărbătoarea tuturor femeilor, indiferent de vârstă care e doar un număr. Așadar, o viață lungă înseamnă cât mai multe numere. Fără număr, fără număr!

8 Martie – Sărbătoarea celor ce ne aduc frumosul în viață! Le urăm multe zile senine, seri memorabile urmate de nopți albe, ca cele de 8 martie. Adică, o viață cu cât mai multe opturi.

Exact, pe 8 martie, în Constanța, e programat un spectacol tematic, cu titlu incitant și excitant: “Monoloagele vaginului”. Dar aceste monoloage “nu e” bune. În discuții, indiferent de pozițiile partenerilor “e mai corecte dialoagele”. Cea mai simplă metodă să salvezi o femeie de la viol e s-o convingi. Se știe!

Poetul Mircea Cărtărescu se întreabă nedumerit într-o carte: “De ce iubim femeile?” Sigur, nu e nepărată nevoie s-o facem dar, “egzistă” o explicație. La viața ta, chiar dacă ai dialogat la cald cu partenera sau ai monologat singur, la rece: “Vremea vine, Vremea… trece!” Așa că băieții care nu și-au schimbat, încă, orientarea, ar trebui să urmeze îndemnul interpretei hitului „Jaga-Jaga”, din folclorul contemporan:

“Încearcă ah-uh, încearcă jaga-jaga
Încearcă da’ nu mă chinui degeaba
Nu te uita băiete atât de mult la fundul meu
C-ai să rămâi la măta flăcău.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.