Acasă PAMFLET Constanţa: Parastasul teilor fără sorţi

Constanţa: Parastasul teilor fără sorţi

3922
2
Sursa:Garda de Mediu Constanţa
Sursa:Garda de Mediu Constanţa

Dan MIHĂESCU ■

Comisariatul Gărzii de Mediu Constanţa a organizat duminică, 2 aprilie (pentru că pe 1 Aprilie s-ar fi luat prea în serios), parastasul de două săptămâni al teilor de pe Bd. Ferdinand din Constanţa, răpuşi de securea administraţiei locale chiar de Ziua Internaţională a Pădurilor, nu se ştie de ce.

Fotografia postată pe pagina de facebook este grăitoare căci nu degeaba se spune că o imagine bună face cât 1000 de cuvinte.

La pomenirea semeţilor 17 falnici arbori semicentenari puşi la pământ, cică fără de ştirea chiţoşeniei, grăitoarea fotografie ne sugerează că s-ar fi păstrat un moment de reculegere ce pare să-i fi umplut de ruşine pe primar, pe secundar şi pe vloggerul-senator Septimiu Bourceanu, tustrei cu privirilea ascunse în pământ. Doar prefectul în cauză, şef de partid al celor trei oprobiaţi în ochii oublicului, se arată mai ţanţoş; de data asta el nu băgase botul la usturoi.

Sursa:Candele aprinse lângă foștii tei FOTO Asociația TACT

Acuma, după cum se zice, mortul de la groapă nu se mai dezgroapă iar ce au îngropat duminică primarul, secundarul şi prefectul, vom vedea peste nişte ani, când ei vor fi fost deja de apusă amintire.

Săptămâna viitoare cică o să se facă mare comemorare şi la Medgidia, după ce comisarii Gărzii de Mediu vor face ancheta de rigoare, cu reconstiuire la faţa locului, în prezenţa prim-pădurarului municipal, ca să zică şi arate el ce şi cum…

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.