Acasă Eveniment Vama Veche: Tiny House Festival 2024, case alternative de vacanță

Vama Veche: Tiny House Festival 2024, case alternative de vacanță

20571
0
  • Tiny House Festival, ediția 2024, aduce la Vama Veche peste 40 de unități de cazare inovatoare, de la tiny houses și case modulare la dom-uri și corturi de glamping, oferind soluții sustenabile și moderne la prețuri dintre cele mai competitive din Europa;
  • Vizitatorii festivalului vor avea ocazia să exploreze, închirieze sau să cumpere aceste produse alternative, beneficiind de discount-uri speciale și de prețuri începând de la doar 600 de euro + TVA.
  • Evenimentul, desfășurat între 22 și 30 iunie, va include concerte live, petreceri tematice și workshopuri, transformând Vama Veche într-un hub al inovației și distracției pentru peste 10.000 de vizitatori așteptați.

Vama Veche devine timp de nouă zile centrul inovației în domeniul locuințelor alternative, odată cu lansarea oficială a celei de-a doua ediții Tiny House Festival. Între 22 și 30 iunie, peste 40 de unități de cazare unice, de la tiny houses și case modulare la dom-uri și corturi de glamping, accesorii moderne pentru business-uri de turism, precum jacuzzi, spa-uri sau ciubăre, își așteaptă vizitatorii pentru a le explora, închiria sau cumpăra, la cele mai competitive prețuri din Europa.

Tiny House Festival reunește cei mai importanți producători și inovatori români în domeniul locuințelor alternative, pregătiți să prezinte publicului cele mai recente tendințe și tehnologii din domeniu.

„Tiny House Festival reprezintă o platformă ideală care pune în evidență inovația reală și calitatea excepțională a producătorilor români. Aceștia au demonstrat la nivel global că pot oferi soluții de design inteligente și foarte eficiente, ceea ce ne dă încrederea să promovăm mai departe această nișă valoroasă a economiei românești. Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile și ne concentrăm să creăm un spațiu alternativ, cu experiențe memorabile pentru vizitatorii noștri. În cele nouă zile de festival, ne așteptăm să primim peste 10.000 de vizitatori,” au declarat Tudor și Anda Maxim, fondatori ai Tiny House Festival.

Producătorii români, expozanți la Tiny House Festival, s-au instalat deja, aducând cu ei expertiza și inovația din diverse colțuri ale țării. Partenerii sunt pregătiți să-și prezinte soluțiile inovatoare și sustenabile prin produse care reflectă cele mai noi tendințe în domeniul locuințelor alternative, la nivel global.

Vizitatorii vor găsi o diversitate de unități de locuințe alternative. Prețurile pentru aceste case inovatoare încep de la doar 6.900 de euro + TVA, făcându-le extrem de accesibile pentru oricine dorește să investească într-o locuință de vacanță modernă și sustenabilă. Un exemplu de investiție inteligentă este o casă modulară de 40 mp2, complet echipată, care include două camere, baie, sufragerie cu bucătărie open space, dotată cu sistem de instalații și climatizare, la un preț de 25.000 de euro.

De asemenea, vizitatorii vor avea acces la produse premium, precum corturi de glamping de 9 mp2 la prețul de 600 de euro, ciubăre la prețul de 1200 de euro ori saune portabile la prețul de 2300 de euro.

  • Partenerii oficiali ai Tiny House Festival sunt: Absolut Explorer, CasaArbor, Căsuța Călduroasă, Doxar, Eco Green City, Eco Tiny House, Isoflect, JazzUp, Joy Spa, Lord of Things, Meșteri în stuf, NEST – Nomadic Eco Solutions for Tourism, PopCola, Prime Box Containers, Rentakub, Spa Rustic World, Săsărman Termopane, Swedish Carbon Modular HUB, TINYDREAMHOUSE, Tiny Stove, Tiny Wunder House, Winmeeth, LOTT.

Așadar, Tiny House Festival 2024 promite să fie o experiență de neuitat, care combină inovația, accesibilitatea și aventura într-un cadru natural deosebit. Participanții au ocazia să explorezi cele mai noi tendințe în locuințele alternative în timp ce se bucură de o vacanță de vis la malul mării. Pe parcursul festivalului, vizitatorii vor putea participa la evenimente speciale, concerte live, petreceri tematice, workshopuri pentru copii și multe alte surprize.

Unități de cazare disponibile pe tot parcursul verii la Pura Vida Tiny House Village

După încheierea festivalului, unitățile de cazare vor rămâne pe faleza din Vama Veche pe tot parcursul sezonului estival, oferind oportunități de vacanță unice pentru vizitatori. Casele modulare, tiny houses și corturile de tip glamping vor putea fi închiriate, permițând oaspeților să experimenteze confortul și inovația acestor locuințe alternative într-o vacanță memorabilă la malul mării.

Programul de vară va include concerte electrizante și petreceri tematice cu DJ, iar atmosfera va fi îmbogățită de concerte de saxofon și spectacole live de jazz. Mai mult, cei mici se vor bucura de un loc de joacă generos și vor avea parte de activități dedicate, precum ateliere de pictat sau spectacole de teatru pentru copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.