Acasă Utilitare Mai multe zone din municipiul Constanța rămân fără apă

Mai multe zone din municipiul Constanța rămân fără apă

494
0
Publicitate

RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile de miercuri – 18 mai, de la ora 22. 00, până joi – 19 mai 2022, ora 10.00, pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta magistrală de apă, cu diametrul de 800 mm, din incinta Sursei Cișmea 1C din mun. Constanța, informează Biroul de Comunicare. 

Conform sursei citate vor fi afectați consumatorii din:

  • perimetrul ce cuprinde străzile: bd. Tomis – bd. Aurel Vlaicu – bd. Alexandru Lăpușneanu – Soveja – bd. Tomis;
  • bd. Aurel Vlaicu, tronsonul delimitat de aleea Universității și bd. Tomis, cu străzile adiacente: Diamantului, Topazului, Smaraldului, Rubinului, Opalului, Perlei, Safirului, Agatului și Aleea Universității;
  •  punctele termice: 45, 120, 121, 122, 123, 138, 139, 140, 142, 145, 146 și 147.

În același interval orar se va furniza apă cu presiune redusă abonaților de pe bd. Tomis, între bd. Alexandru Lăpușneanu și str. Petru Vulcan, str. Poporului, între bd. Tomis și str. Mihai Viteazu (cu străzile adiacente), precum și celor arondați punctelor termice 102 și 104.

“Având în vedere că intervalul de sistare a alimentării cu apă este determinat de lungimea instalațiilor, a diametrului acestora, dar și a debitului de apă, timpul necesar pentru golirea și umplerea rețelei de distribuție din zona afectată fiind de aproximativ şase ore, îi atenţionăm pe abonaţii afectați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic, precizează sursa citată.

După finalizarea intervenţiei, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare sector afectat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.