Acasă Utilitare Valu lui Traian: Primăria atenționează crescătorii de găini asupra apariţiei unui focar...

Valu lui Traian: Primăria atenționează crescătorii de găini asupra apariţiei unui focar de Salmonella

407
0

Nastasia BUTUC ■

Primăria Valu lui Traian a publicat pe pagina de facebook o notificare în atenţia crescătorilor de păsări de curte asupra apariţiei unui focar de Salmonella într-o exploataţie agricolă din judeţul Constanţa, cunoscută în rândul producătorilor şi crescătorilor de galinacee.

În atenția celor care achizițonează păsări pentru crescătorii! Vă rugăm să urmați instrucțiunile afișate în documentul generic, transmis către populaţie şi autorităţi care precizează:

„Direcția Sanitară Veterinară și Pentru Siguranța Alimentelor Constanța anunță descoperirea unui focar de SALMONELLA TYPHIMURIUM în exploatația comercială de păsări (pui de 21 de zile – zburați) aparținând SC CAPITOL AGRO FARM SRL.

Puii din lotul incriminat au fost vânduți fără documente sanitar veterinare și fără a deține datele de contact ale persoanelor fizice către care au fost înstrăinați.

Ținând cont de gravitatea situației generate în ceea ce privește efectele asupra sănătății publice vă rugăm să manifestați atenție sporită cu privire la procurarea de carne de pasăre comercializată fără documente sanitar-veterinare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.