Acasă Utilitare Apă cu presiune redusă în mai multe cartiere din Constanţa şi operaţiuni...

Apă cu presiune redusă în mai multe cartiere din Constanţa şi operaţiuni în desfăşurare la Năvodari!

428
0

Vineri 16 septembrie 2022, s-a înregistrat o avarie pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, de pe bd. Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. Pentru remedierea acesteia, echipele RAJA sunt nevoite să reducă presiunea apei pe instalație, în intervalul orar 09.00 – 15.00, informează Biroul de Comunicare al companiei.

Potrivit sursei citate, în aceeste condiţii se furnizează apă cu presiune scăzută consumatorilor din cartierele Viile Noi, KM 4-5, KM 5, CET și Anda, la etajele superioare ale imobilelor înregistrându-se lipsa totală a acesteia.

Totodată, RAJA anunţă că echipele de intervenție au finalizat lucrările de remediere a  avariei  de pe conducta de aducțiune, cu diametrul de 800 mm, aferentă rezervorului 2×1000 de la Stația de Pompare Leonciuc din orașul Năvodari, însă pe timpul nopții rezervorul s-a golit.

„Având în vedere diametrul conductei, debitul mare de apă și lungimea rețelei, pentru refacerea stocurilor necesare de apă sunt necesare în jur de 9 ore până la intrarea în presiune a sistemului și reluarea alimentării cu apă a tuturor abonaților.

Prin urmare, vineri – 16 septembrie 2022, până în jurul orei 18.00, rămân în continuare fără apă străzile: Macului, Eternității, Apusului, Locomotivei, Liniștei, Recoltei, Prelungirea Recoltei, Sibioara, precum și cei de pe străzile adiacente din Năvodari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.