Acasă Utilitare Se oprește apa în mai multe zone din Medgidia

Se oprește apa în mai multe zone din Medgidia

262
0

Pentru executarea lucrărilor de reabilitare a rezervorului de înmagazinare de la nivelul rețelei de alimentare cu apă din municipiul Medgidia, va fi întreruptă furnizarea apei potabile, în noaptea de joi spre vineri, 02 – 03 martie, în intervalul orar 23.00 – 06.00 dimineața,informează Biroul de Comunicare al RAJA S.A.

 Potrivit sursei citate, în acest timp vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • Spital (tronsonul delimitat de str. Mărgăritarului și Tineretului) și strada Spitalului;
  • zona Vest (blocurile VS -uri și cartierul de case), Est (parțial) și Hidrofor;
  • Berărie (porțiunea delimitată de str. Rahovei cu Lupeni);
  • Catanga (tronsonul delimitat de străzile Panseluțelor și Ovidiu), precum și cei de pe strada Lt. Oprea Haraciu (blocurile D și E);
  • satul Remus Opreanu.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL31 – “Stație tratare apă, rezervoare și conductă transport Hârșova. Gospodării de apă Năvodari. Reabilitare stație pompare Ovidiu. Reabilitare stații pompare ape uzate și conducte de refulare Mamaia Sat. Gospodărie de apă Valu lui Traian. Reabilitare rezervor Medgidia. Stație de clorare Vadu Oii”,în valoare totală de aproximativ 41 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Utilizatorii afectați de această lucrare trebuie să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții iar prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea asigurării serviciilor.

Publicitate
Articolul precedentAtleţii ovidieni – record absolut de medalii la Campionatul Naţional Universitar de Atletism în Sală  
Articolul următorNEM TUDOM FOTBAL? I-am bătut pe Sepsi cum ai bea un PEPSI                

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.