Acasă Utilitare Se oprește apa în zona centrală a municipiului Constanța

Se oprește apa în zona centrală a municipiului Constanța

262
0

Pentru executarea lucrărilor de modernizare și sectorizare a rețelei de distribuție din municipiul Constanța, se va întrerupe furnizarea apei potabile miercuri – 03 mai 2023, în intervalul orar 08.00 – 18.00, transmite Biroul de Comunicare RAJA SA

Potrivit sursei citate, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zona centrală, perimetrul delimitat de străzile: Călărași – I.G. Duca – Avram Iancu – bd. Ferdinand – Mihai Viteazu – Traian – Sulmona – bd. Tomis – Călărași, cu punctele termice aferente.

Totodată, se va sista alimentarea cu apă și pe strada 23 August– tronsonul cuprins de strada Chiliei și bd. Mamaia. 

În același interval orar, se va furniza apă cu presiune redusă în zona Peninsulară – Piața Ovidiu, pe strada Mircea cel Bătrân (între strada Decebal și Piața Ovidiu), precum și în perimetrul delimitat de străzile: Ion Lahovari – Artileriei – Mihai Viteazu – Topraisar – I.G. Duca – Castanilor – Ion Lahovari.

Consumatorii afectați de această lucrare sunt sfătuiţi să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

“Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în timp operativ”, precizează reprezentanţii RAJA SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.