Acasă Utilitare Constanța: Trafic îngreunat în zona Casei de Cultură

Constanța: Trafic îngreunat în zona Casei de Cultură

370
0

În cursul zilei de marţi, 13 iunie, a survenit o avarie majoră pe conducta magistrală, cu diametrul de 800 mm, de la intersecția str. I. L. Caragiale cu bd. 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanța, instalație aflată deja în plin proces de înlocuire prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM), informează Biroul de Comunicare RAJA SA.

Ca urmare, echipele de intervenție ale operatorului de servicii sunt nevoite să blocheze 2 benzi de circulație de pe strada I.L. Caragiale, pe sensul de mers dinspre str. Baba Novac spre bd. 1 Decembrie 1918, de astăzi – 13 iunie 2023, ora 20.00 până vineri – 16 iunie 2023, ora 20.00. 

Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Reprezentanţii RAJA SA anunţă că regret neplăcerile create utilizatorilor afectați, dar și participanților la trafic din zona respective şi dau asigurări că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații în timpul preconizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.