Acasă Utilitare Se oprește apa în localităţile Culmea, Oituz și Mihail Kogălniceanu

Se oprește apa în localităţile Culmea, Oituz și Mihail Kogălniceanu

217
0

Pentru racordarea la sistemul centralizat a noilor conducte de alimentare cu apă, se va întrerupe furnizarea apei potabile, de luni – 19 iunie 2023, ora 20.00, până marți – 20 iunie 2023, ora 14.00, informează Biroul de Comunicare RAJA SA.

Astfel, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Culmea, Oituz și Mihail Kogălniceanu cu Baza Militară și Aeroportul Internațional, precum și agenții economici din zonă.

          Investiția face parte din Contractul de Lucrări 31 – „Stație tratare apă, rezervoare, gospodării de apă Năvodari, reabilitare stație de pompare Ovidiu” în valoare de aproximativ 41 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).

         Utilizatorii afectați de aceste lucrări sunt sfătuiţi să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

          Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

          Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Publicitate
Articolul precedentValu lui Traian: Noi investiţii „verzi” ale Primăriei
Articolul următorSe oprește apa în mai multe zone din orașul Cernavodă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.