Acasă Utilitare Atenție, se oprește apa în localitatea Murfatlar

Atenție, se oprește apa în localitatea Murfatlar

237
0

La sistemul de alimentare cu apă din orașul Murfatlar, județul Constanța, se vor executa lucrări de conectare la rețeaua existentă a noii conducte de distribuție de pe strada Mihai Eminescu. Pentru realizarea acestor operațiuni, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile marți – 24 octombrie 2023, transmite Biroul de Comunicare.

           Astfel, în intervalul orar 08.00 – 16.00, vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Murfatlar.

          Investiția face parte din cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a  societății RAJA S.A. Constanța în perioada 2014-2020”, CL 20 – ”Rețele apă Poarta Albă, Murfatlar. Rețele apă și canalizare Castelu. Aducțiune Castelu”, în valoare de aproximativ 37 milioane lei.

           Utilizatorii afectați de această lucrare sunt sfătuiți să își asigure rezerva minimă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

       Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

        Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.