Acasă Alegeri 2024 PSD s-a făcut mai suplu în județul Constanța

PSD s-a făcut mai suplu în județul Constanța

6870
0
Sursa: Facebook
Sursa: Facebook

Dan MIHĂESCU  ■

Un comunicat media pe care l-am primit miercuri 27 martie, pe înserat, la scurt timp după ce am ajuns acasă de la conferința de presă extraordinară a Organizației Județene PSD Constanța, m-a bulversat total.

Aflu că Organizația Comunală PNL Valu lui Traian a primit întăriri de la cine nu se aștepta astfel Organizația Comunală Valu lui Traian a PSD a trecut in corpore la liberali. Asta se întâmpla în timp ce grangurii socialiști constănțeni, milionarii în euro, cu partid pe numele lor – Partidul Stroe Dumitrache, se înfoiau în pene și troncăneau în limbă de lemn despre proaspăt unșii la funcțiile de candidați pentru: Primar al Municipiului Constanța – Horia Constantinescu; Președinte al Consiliului Județean – Cătălin Grasa și de Primar al Comunei Valu lui Traian – Cristina Rizea, deputata PLUS/REPER ce tocmai își vărsase icrele la PSD.

„Atât tinerii înscriși în PSD cât și seniorii social democrați au demisionat astăzi, 27.03.2024, în bloc și au decis să vină alături de actualul primar al localității, Florin Mitroi. Decizia celor care au aderat astăzi la PNL a fost luată în semn de sprijin necondiționat atât pentru candidatul PNL la primăria comunei, Iurea Iulia, cât și pentru candidatul la Președinția Consiliului Județean Constanța, Florin Mitroi. Nu putem decât să ne bucurăm de faptul că oameni valoroși au decis să ni se alăture, această mișcare confirmând încă o dată că politică cetățenilor este cea mai importantă, culoarea politică trecând în plan secund. Și nu în ultimul rând , este o nouă recunoaștere a meritelor echipei PNL Valu lui Traian și o promisiune de continuitate în echilibru. Mulțumim tuturor celor care ni s-au alăturat și menținem întotdeauna ușa larg deschisă pentru cei care vor să pună alături de noi bazele unui județ deschis, atractiv pentru investitori și în continuă dezvoltare”, se arată în comunicatul transmis semnat de liderul liberal, Florin Mitroi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.