Acasă Alegeri 2024 Epidemie de național-liberalism în Zona Metropolitană Constanța

Epidemie de național-liberalism în Zona Metropolitană Constanța

8745
0
Sursa PNL Murfatlar
Sursa PNL Murfatlar

Dan MIHĂSCU

Joi noaptea, am aflat dintr-un comunicat de presă redactat fără diacritice (ceea ce ne-a făcut să amânăm pentru a doua zi publicarea) că Organizația de Tineret PSD din Murfatlar s-a mutat la PNL, dar nu ca hoții ci în lumina proiectoarelor, după cum probează și cu o poză atașată informării transmise.

“După ce ieri, întreaga organizație PSD Valu lui Traian a luat aceeași decizie, astăzi a venit rândul tinerilor PSD din orașul nostru să vină în echipă alături de actualul primar al localității, George Cojocaru și de candidatul la președinția Consiliului Județean Constanța, Florin Mitroi.

La baza deciziei membrilor organizației socialiste de tineret stă faptul că în ultimii ani inițiativele lor nu au fost suținute de PSD. Organizația în cadrul căreia au activat nu a reușit să își implice membrii într-un proiect viabil, niciodată. Mai mult decât atât, consilierul local PSD Mihai Butnaru, și el membru al organizației de tineret la momentul numirii în funcție, a fost pe tot parcursul mandatului un susținător al proiectelor de dezvoltare a orașului inițiate de actualul primar liberal.

Acum, la inițiativa lui Mihai Butnaru, cei peste 150 de tineri ai organizației au decis să părăsească un partid în care nu se mai regăsesc și să vină alături de PNL. Le mulțumim pentru curaj și le garantăm că alături de noi vor fi implicați în viața comunității”, precizează Primarul George Cojocaru, Președintele Organizației Orășenești PNL Murfatlar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.