Acasă Utilitare Constanța: Avarie RAJA în sudul municipiului

Constanța: Avarie RAJA în sudul municipiului

66
0

Pe parcursul desfășurării lucrărilor de remediere a avariei pe magistrala, cu diametrul de 800 mm, de pe strada Cumpenei din municipiul Constanța, au fost întâmpinate mai multe obstacole ce au îngreunat operațiunile fiind nevoiți să prelungim durata de executare a intervenției până în jurul orei 22.30. Sunt afectați în continuare abonații din cartierele KM 4- 5, Viile Noi, Medeea, Palas, I.C. Brătianu și CET, precum și punctele termice aferente. Ne cerem scuze și vă mulțumim pentru înțelegere!Biroul de comunicare

În cursul acestei după – amiezi magistrala cu diametrul de 800 mm, de pe strada Cumpenei din municipiul Constanța, a suferit o avarie. Pentru remediere, echipele de intervenție au sistat furnizarea apei până la ora 19.00. Sunt afectați consumatorii din cartierele KM 4- 5, Viile Noi, Medeea, Palas, I.C. Brătianu și CET, precum și punctele termice aferente. Inițial echipele au încercat efectuarea lucrărilor de reparații cu conducta sub presiune dar având în vedere debitul mare de apă a fost necesară sistarea apei pe tronsonul avariat.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Biroul de Communicare RAJA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.