Acasă Eveniment Cel mai nou submarin nuclear rusesc a năpârlit în Oceanul Atlantic

Cel mai nou submarin nuclear rusesc a năpârlit în Oceanul Atlantic

13647
0
Sursa: LinkedIn
Sursa: LinkedIn

Dan MIHĂESCU ■

Markus Marijn, Public Speaker, AI Lead & Managing Data Scientist la firma de IT Capgemini  a publicat marți, 18 iunie, pe rețeaua LinkedIn mai multe fotografii preluate de pe internet, în care se observă cum cel mai nou submarin ⚓ rusesc cu propulsie nucleară, Kazan, a „năpârlit” la propriu, în timpul recentului marș spre Cuba.

Sursa: LinkedIn

În comentariul atașat fotografiilor, analistul olandez, Markus Marijn, indică faptul că panourile de izolare fonică ce anvelopează carena cad, ceea ce înseamnă probabil că submarinul „stealth” este foarte zgomotos sub apă ceea ce-l face, desigur, țintă sigură pentru sonare.

“Plăcile anecoice  pot fi înlocuite, dar Dumnezeule Mare, ce-i acea gaură din dreapta?…📣 Marina #SUA știe probabil mai multe despre locația acelui submarin decât propriul căpitan”, comentează ironic analistul Markus Marijn.

🤿 În timp ce erau andocați la baza navală din Cuba, mai mulți scafandrii ruși au fost văzuți în jurul submarinului, încercând probabil să repare carena de tablă a mastodontului. În mod șocant, submarinul Kazan a fost lansat la apă doar în urmă cu șase ani.

Sursa: LinkedIn

🛠️ Rețineți că pierderea plăcilor este o problemă de care suferă și submarinele occidentale provocată, de obicei, de probleme ale adezivului combinate cu compresia și extinderea continuă a corpului, în imersie, la presiuni foarte mare. Să sperăm că acest submarin va ajunge înapoi în apele rusești înainte de a face implozie, astfel încât să nu creeze un alt incident internațional, cum ar fi dezastrul submarinului Kursk din 2000.☝️ Fără legătură cu incidentul de exploatare a submarinului nuclear stealth Kursk, se comentează pe mediile specializate că antreprenorul care ar fi obținut contractul pentru placarea și amortizarea corpului navei de război, are acum o vilă minunată în stațiunea maritimă de la Marea Neagră, preferată de Putin – Soci… Corupția continuă să paralizeze ceea ce a mai rămas din Armata Federației Ruse”, și-a încheiat ritos comentariul de pe LinkedIn, Markus Marijn.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.