Acasă Alegeri 2024 Mihaela Andrei și politica omului de pe stradă

Mihaela Andrei și politica omului de pe stradă

17797
0
Foto: Alexandru BADEA
Foto: Alexandru BADEA

Dan MIHĂESCU

Mihaela Andrei, consilier local municipal pe “ultimii metri” în exercitarea mandatului a mai primit șansa de a-și exercita farmecul relațional și abilitățile comunicaționale pe tărâm social militând, așa cum o face de peste 12 ani, pentru promovarea politicilor PNL la „firul ierbii” în discuții libere cu alegătorii, pe stradă, în parcuri și în piețe.

A mai primit o șansă, zic, pentru că la alegerile locale din vară a picat testul urnei pentru un nou mandat în Consiliul Local Municipal Constanța, imediat sub bară. Acum, partidul a băgat-o din nou în competiție dar i-a ridicat ștacheta trimițâmd-o să candideze de pe locul nouă pentru Camera Deputaților așa că, Mihaela, farmecă-ți alegătorii să vedem ce poți!?

Am provocat-o pe Mihaela Andei să ne vorbească din noua ipostază despre strategia ei de campanie electorală, despre gândurile și prezumtivele preocupări legislative, așa cum își prezintă oferta de candidat celor care le cere să voteze lista PNL și am descoperit că are preocupări serioase în plan social după cum puteți vedea aici

https://youtu.be/duo6vSaWVLc

Dar, mai întâi de toate, am vrut să aflu de la interlocutoarea mea ce crede ea despre practica, strategia și managementul campaniei electorale în privința uzanțelor stabilirii ierarhiei candidaților la întocmirea listelor electorale.

Mai precis, de ce liderii de prim rang în partid sunt plasați pe primele locuri în poziții eligibile pe listele de candidați, atâta vreme cât notorietatea, favorabilitatea sau carisma pe  care o au în fața alegătorilor îi recomandă ca aspiratoare de voturi care mai degrabă ar trebui să împingă lista determinând o mai mare mobilizare a electoratului care-și dorește ca favoriții lor să-și câștige mandatele dacă ar ocupa locuri inferioare pe listă…Și i-am dat exemple pe Bogdan Huțucă, președintele filialei PNL Constanța și pe Silviu Coșa, care a demisionat din funcția de prefect în favoarea candidaturii la un loc de senator din prima poziție a listei.

O să vă uimească ce a răspuns Mihaela Andrei pusă în fața acestei dileme morale a candidaților eligibili. Dar despre asta și despre ce problemă are cu drogurile, vă las să descoperiți singuri vizionând interviul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.