Acasă Utilitare RAJA oprește luni distribuţia apei în Cumpăna!

RAJA oprește luni distribuţia apei în Cumpăna!

563
0

Pentru executarea lucrărilor de conectare a sistemului nou de alimentare cu apă la stația de pompare Constanța Sud/Bifurcație Cumpăna, RAJA SA va întrerupe funcționarea stației, în noaptea de luni, 16 spre marți, 17 mai a. c, în intervalul orar 22,00 – 04,30, urmând a fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Cumpăna, informează Biroul de Comunicare al companiei.

Conform sursei citate, investiția face parte din Contractul de Execuție Lucrări CL 4 – „Rețele apă și canalizare în zona periferică a municipiului Constanța, Palazu Mare și stațiunea Mamaia”, în valoare totală de 43.544.639,00 lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Utilizatorii afectați de această lucrare sunt sfătuiţi să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată diswtribuţia prin reţea.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții şi că astfel îmbunătățim capacitatea de transport și de distribuție a apei potabile, asigurăm un debit de alimentare optim și o calitate adecvată a apei, reducând pierderile în rețea”, se subliniază în informarea transmisă de RAJA S. A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.