Acasă Utilitare Se oprește furnizarea apei în localitatea Limanu, trei zile la rând

Se oprește furnizarea apei în localitatea Limanu, trei zile la rând

317
0

RAJA S. A, va sista furnizarea apei potabile în localitatea Limanu zilnic în perioada de 21, 22 și 23 iunie a. c, în intervalul orar 08.30 – 15.30, pentru realizarea lucrărilor de conectare-preluare a rețelelor stradale şi branșamentelor în conducta principală cu diametrul de 500 mm, nou instalată, informează Biroul de Comunicare al companiei.

       Investiția face parte din Contractul de lucrări – CL18 – Rețele apă Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Albești, Cotu Văii. Rețele de canalizare Limanu: investiție în valoare totală de aproximativ 26 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

„Echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi cât mai repede dar abonaţii afectați de aceste întreruperi programate, din localitatea Limanu, sunt sfătuiţi să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, precizează RAJA S. A.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul abonaţilor, pe termen lung, și vizează creșterea calității vieții, îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor în condiţii optime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.