Acasă Utilitare RAJA S. A. blochează traficul rutier în centrul oraşului şi opreşte distribuţia...

RAJA S. A. blochează traficul rutier în centrul oraşului şi opreşte distribuţia apei într-un cartier din Constanţa, pentru lucrări programate

404
0

● Trafic blocat parțial pe str. Răscoalei din Constanța ●

Traficul rutier pe strada Răscoalei 1907 din municipiul Constanța, tronsonul delimitat de str. Cuza Vodă și bd. Ferdinand, va fi blocat de miercuri – 03 august 2022, ora 08.00, până duminică – 07 august 2022, ora 20.00, informează Biroul de Comunicare al companiei RAJA S. A.

Potrivit sursei citate, restricționarea circulației este determinată de lucrările de reabilitare executate la colectorul de preluare a apelor uzate menajere din zonă, ca urmare a prăbușirii acestuia fiind necesară înlocuirea conductei pe o lungime de aproximativ 50 m..

În perioada menționată, suprafața de desfășurare a intervenției va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului au fost anunțate Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală. De asemenea, a fost informată şi societatea CT BUS S.A. Constanța, care a luat măsuri pentru devierea traseelor mijloacelor de transport în comun.

● Se oprește apa în zona cartierului Compozitori ●

Echipele RAJA vor sista furnizarea apei potabile în noaptea de miercuri spre joi, 04 august 2022, în intervalul orar 00.00 – 05.00, pentru executarea lucrărilor de sectorizare la rețeaua de alimentare cu apă, în zona Compozitori din municipiul Constanța, potrivit Biroului de Comunicare.

Astfel, vor fi afectați consumatorii din cartierul Compozitori și blocurile BN.

Abonaţii afectați de această lucrare sunt sfătuiţi să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.