Acasă PAMFLET Primarul din Vama Veche şi jihadul împotriva proprietarilor de beach baruri

Primarul din Vama Veche şi jihadul împotriva proprietarilor de beach baruri

2281
0

Dan MIHĂESCU ■

Potcovăria lu Dan
Potcovăria lu Dan

O echipă de intervenţie a Primăriei Limanu a pus în aplicare, marţi 09 august a. c, decizia de demolare a barului “The boat” de pe plaja din Vama Veche, transmisă de edilul şef, Daniel Georgescu, prim-vicepreședinte în Partidul lui Stroe şi Dumitrache (PSD).

Desigur nu poate fi vorba despre niciun abuz din partea administraţiei locale ci doar eventual de o încercare de ajustare la rata inflaţiei a amenzilor pe care primarul le-a transmis în luna mai tuturor celor vreo opt deţinători de beach-baruri din Vama Veche.

Cei care începând de ieri sunt ţinta jihadului lui Georgescu, zic că au onorat la începutul sezonului oferta edilului, fără să crâcnească: Plăteşti 20. 000 lei amenda integral, nu doar 1/2 din minim, adică 500 lei, şi funcționezi toată vara fără să te doară capul. Cine ştie, acum poate că primarul a luat în calcul devalorizarea galopantă a leului, scumpirile la materii prime, s-a gândit că termenul “toată vara” a fost prea lax şi deja este timpul unei ajustări cu rata inflaţiei? Poate, zic şi eu! Oricum, omul şi-a făcut datoria exemplar în aplicarea legii anual de când culpabilii operatori de plaje sunt în perpetuu offsaid, în fiecare vară ei amenajându-şi beach-barurile fără autorizaţiile şi avizele legale, pentru că Primăria Limanu nu elaborează PUZ pentru plaja din Vama Veche.

Fireşte aici nu poate fi întrezărită intenţia de a arăta cine este jupân în sat sau să fie cineva bănuit de japcă pe faţă, când amenzile ştie toată lumea că intră în visteria primăriei…Şi ca dovadă că nu-i părtinitor şi nu are ceva anume cu vreo persoană sau amplasament, în jihadul său, miercuri 10 august primarul din Vama Veche şi-a trimis gealaţii să demoleze barul Yolo de la Yolo Summer Beach, zona 4. La fel, oamenii s-au trezit, dis-de-dimineaţă cu demolatorii călare pe ei, pe nepusă masă, deşi zic că îşi plătiseră şi ei amenda la timp, ca toţi împricinaţii ba încă fuseseră aduşi în Vamă şi cuplaţi cu operatorul de plajă chiar de către primar, care avea de onorat o obligaţie majoră la Bucureşti, în urmă cu doi ani, ei fiind bucureşteni de meserie, după cum se recomandă… Ia de vezi?!

De pe margine se uită unii cu nesaţ până unde o să meargă primarul Georgescu cu dreptatea, dacă o să pună la rasul nisipului şi Unbar sau Amphora, beach-baruri administrate de Borna Zero SRL, de care-l leagă duioase amintiri…

Eu nu cred, aşa cum zice lumea, că de când este primar Georgescu nu ar fi întocmit PUZ cu ABDL pentru a putea controla cine poate să funcționeze cu bar sau club pe plaja şi că vezi doamne clientela din Partidul lui Stroe şi Dumitrache (PSD) are parte de avantaje iar restul de amenzi. Ei zic că dacă exista PUZ atunci achitau legal la ABDL această sumă ca și chirie pentru bar iar la primărie taxele pentru autorizaţiile de construire şi de funcționare.  

Insinuează ăştia, bârfitorii, că edilul şi-ar fi asigurat deja voturile pentru alegerile viitoare şi acum, aplicând politica arbitrarului, dă semnale de fidelizare şi pentru patronii din Vama Veche. Că cică un beac-bar din ăla înregistrează încasări de minim 1. 000. 000 de euro pe vară…

Dehhh, răutăţi!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.