Acasă Utilitare Echipele RAJA au intervenit pentru evacuarea apei din casele inundate de aversele...

Echipele RAJA au intervenit pentru evacuarea apei din casele inundate de aversele torenţiale

336
0

În urma ploilor abundente de luni, 15 august 2022, ce au depășit cu mult debitele de preluare ale sistemului de canalizare din municipiului Constanța, într-un interval scurt de timp, la dispeceratul RAJA S. A, au fost înregistrate 28 de reclamații în legătură cu inundarea unor imobile, cele mai multe venind din zona Delfinariu – Piața Chiliei, de pe străzile Tabla Buții, Chiliei, Căiuți şi din zona Peninsulară – Piața Ovidiu, informează Biroul de comunicare al societăţii.

Pentru municipiului Constanța au fost constituite şapte echipe de intervenție, iar în județ alte şase, dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere, care acționează pentru remedierea tuturor solicitărilor primite la dispeceratul societății, dar și pentru degajarea carosabilului în zonele predispuse la inundații: Dacia, Delfinariu, Bdul Mamaia, asigurând permanența în toată această perioadă.

Din judeţ, s-au primit reclamații din localitățile Tuzla și Lumina, echipele intervenind și în aceste zone.  

RAJA reiterează apelul către toți abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numărul de telefon 0241.924.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.