Acasă Utilitare Se oprește apa în localitatea 2 Mai!

Se oprește apa în localitatea 2 Mai!

416
0

Pentru executarea lucrărilor de racordare la sistemul centralizat a noii conducte de distribuţie a apei potabile, cu diametrul de 500 mm,  RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile înlocalitatea 2 Mai din județul Constanța, miercuri – 05 octombrie 2022, în intervalul orar 08.00 – 18.00, informează Biroul de Comunicare. 

Potrivit sursei citate, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din întreaga localitate iar abonaţii afectați de această lucrare sunt sfătuiţi să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic, pentru perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.    

Investiția face parte din  Contractul de lucrări CL18 – Rețele apă Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Albești, Cotu Văii. Rețele de canalizare Limanu, în valoare de aproape 40 mil lei cu TVA, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).  

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.