Acasă Utilitare Constanţa: Se oprește apa pe bulevardul Aurel Vlaicu!

Constanţa: Se oprește apa pe bulevardul Aurel Vlaicu!

424
0

RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile de miercuri – 19 octombrie 2022, ora 22.00, până joi – 20 octombrie 2022, ora 15.00, pentru racordarea puțurilor din Sursa de apă Cișmea 1A, din municipiul Constanța la sistemul de alimentare cu apă nou executat, informează Biroul de comunicare.

Investiția face parte din Contractul de lucrări  CL32: “Reabilitare conducte aducțiune Constanța”, în valoare totală de aproximativ 40 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe partea dreaptă a bd. Aurel Vlaicu (sensul de mers spre bd. I.C. Brătianu) tronsonul delimitat de bd. Tomis și str. Baba Novac, precum și cei din cartierul de vile – zona Dedeman iar abonaţii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții, îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității eu, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.