Acasă Caleidoscop Veşti din Rusia, despre război

Veşti din Rusia, despre război

734
1

Nastasia Butuc

Dintr-un cotidian local aflăm o întâmplare amuzantă petrecută săptămâna trecută în oraşul Şturmavovoi, Regiunea Magadan, din Federaţia Rusă. Cică   un soldat rus fugărit de o patrulă a fost văzut aruncându-se la picioarele unei călugăriţe. Imediat a întrebat-o pe nerăsuflate: „Te rog, pot să mă ascunzi sub rasa ta monahală, o să-ţi explic mai târziu”.

Călugărița a încuvinţat şi o clipă mai târziu doi polițiști militari care alergau bezmetici pe stradă ajung din urmă şi o înreabă: „Măicuţă, ai văzut un soldat?” Călugărița a răspuns: “A luat-o pe acolo”. După ce patrula militară s-a ăndepărtat soldatul s-a târât de sub odăjdiile călugăriţei și i-a spus: “Maică, nu pot să-ți mulțumesc suficient. Vezi tu, nu vreau să merg în Ucraina.”

Călugărița i-a răspus: “Te înțeleg perfect fiule”. Soldatul a adăugat: “Nu vreau să fiu nepoliticos dar ai o pereche zdravănă de picioare!” Călugărița răspunde: “Dacă te-ai fi uitat puțin mai sus, ai fi văzut și o pereche grozavă de ouă. Nici eu nu vreau să merg în Ucraina pe front”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.