Acasă Sport Nori de hârtie, doar noaptea-i știe, apar și trec, pe la CHINDIE…             

Nori de hârtie, doar noaptea-i știe, apar și trec, pe la CHINDIE…             

381
0

Luigi FRIGIOIU  ■

Pe la chindie, adică pe la asfințit, Farul s-a stins. În finalul meciului din deplasare, cu Chindia Târgoviște, am fost penalizați cu un penalty transformat. Iar un joc ce părea câștigat s-a terminat doar egal (1-1). 

Până atunci, meciul curgea în favoarea fariștilor. Un tril de PITUlice a înmărmurit apărarea adversă rămasă fără replică. Fentosul Pitu le-a înnodat picioarele fundașilor și a dat-o la colțul scurt. Chindia-Farul 0-1!

După gol, Farul s-a retras în mod inexplicabil. Probabil, la îndemnul lui Hagi care a mai introdus un fundaș, “arma-secretă” Corinus, să apere rezultatul!? Nu știu din ce livadă a fost cules francezul cu nume asemănător de arbust Cotinus, dar băiatul e-n pom și pomu-n aer… Corinus-Cotinus și-a greșit meseria. Locul lui nu e la Farul, ar fi fost mult mai potrivit în trupa de balet a Teatrului Danovski. A piruetat fals pe lângă minge, reușind, în aceeași fază, să-și faulteze de două ori adversarul direct în careu. Mai întâi l-a placat, apoi l-a călcat pe călcâi și i-a scos gheata din picior. Fazele de cascadorii rîsului au continuat. Monitoarele VAR nu funcționau, astfel că, după 10 minute, arbitrul Colțescu a revăzut faza pe camera unui operator TV!

Ceferiștii clujeni au câștigat la Mioveni și suflă în ceafa liderului Farul. Iată și programul echipelor de pe primele două locuri în ultimele 3 etape: Farul joacă cu Botoșani-acasă, cu Sibiu și Voluntari în deplasare; CFR joacă acasă cu Chindia, la Sibiu și Botoșani.                                                                                                                 

Cum un necaz nu vine singur, Farul riscă să fie “out” din Cupele Europene din cauza unor neclarități în fuziunea cluburilor Viitorul-Farul. Sperăm că Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) va da dreptate echipei noastre, iar controversele se vor risipi ca „Norii de hârtie„ din hitul lui Cristi Minculescu. HAI FARUL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.