Acasă Zig-Zag Constănţenul Vladimir Botnarciuc şi înaltele sfere ruseşti ale puterii

Constănţenul Vladimir Botnarciuc şi înaltele sfere ruseşti ale puterii

7105
0
Sursa:facebook.comuniunea.rutenilor.subcarpatici
Sursa:facebook.comuniunea.rutenilor.subcarpatici

Dan MIHĂESCU ■

Înaltul Ataman al Obştii Cazacilor din România, dr. Vladimir Botnarciuc, şef de lucrări, la Facultatea de Medicină a Universităţii Ovidius, din Constanţa, la recepția de Anul Nou și Crăciun de pe 15 decembrie 2022 de la Ambasada Rusiei la București.

Conform relatărilor de pe pagina de facebook a lui Михаило Лаурук, la eveniment au fost prezenți activiști ai organizațiilor compatrioților ruși, precum și reprezentanți ai corpului diplomatic, cercurilor de afaceri românești, ai ONG-urilor, clerici, oameni de știință și cultură, precum și ziariști.

Sursa:Facebooc.com/Muzej karikature

Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Rusiei în România, Valery Kuzmin, i-a felicitat pe oaspeți pentru viitoarele sărbători, menționând că în aceste zile în Donbas și pe alte teritorii noi ale Rusiei, civili continuă să moară din cauza atacurilor ucronazișților, se distrug școli, grădinițe, spitale și altă infrastructură civilă. La inițiativa Ambasadorului, cei prezenți au onorat memoria morților cu un minut de reculegere.

În cadrul recepției a avut loc un concert susținut de formații de artă ale Obștii Cazacilor din România și ale Uniunii Rutenilor Subcarpatici din Romania, care au interpretat cântece populare rusești, cântece cazaci și colinde de Crăciun.

Sursa:Facebooc.com/Muzej karikature

În foaierul Ambasadei s-a desfășurat un târg de binefacere. Fondurile strânse vor fi direcționate către Organizația Publică Internațională de Caritate „Ajutorul Echitabil al Doctorului Liza” pentru tratamentul copiilor grav bolnavi, inclusiv cei din Donbas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.