Acasă Utilitare Programul casieriilor RAJA de 1 Mai

Programul casieriilor RAJA de 1 Mai

341
0

Luni – 01 Mai 2023, casieriile RAJA și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise dar pentru plata facturilor abonații au la dispoziție următoarele variante: contul de client RAJA (accesibil pe pagina web www.rajac.ro sau prin aplicația de mobil), transfer bancar sau direct debit, punctele de plată Pay Point, Payzone sau Westaco, informează un comunicat de presă transmis de Biroul de Comunicare al companiei de utilităţi publice.

Activitatea structurilor RAJA SA care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzate se desfășoară fără întrerupere.

Documentele, înscrisurile sau actele specifice pentru diferite servicii pot fi transmise pe adresele de e-mail comunicate pe pagina web a societății https://rajac.ro/contact/.  

Pentru eventuale disfuncționalități survenite la nivelul infrastructurii de apă și canalizare, clienții societății pot apela numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924, accesibil 24 de ore din 24. Echipele de intervenție sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistem, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi”, se subliniază în comunicatul de presă transmis de RAJA.

Începând de marți – 02 mai 2023, RAJA SA va relua programul normal de lucru în relația cu clientul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.