Acasă Utilitare Se furnizează apă cu program în localitatea Dumbrăveni din judeţul Constanţa

Se furnizează apă cu program în localitatea Dumbrăveni din judeţul Constanţa

269
0

În ultima perioadă, în anumite zone de la nivelul ariei de operare RAJA S.A., s-a înregistrat o creștere considerabilă a consumului de apă potabilă, dar și o scădere a debitului de apă la nivelul unor surse de captare subterană, informează Biroul de comunicare.

Din cauza cerinței crescute de apă de la consumatori, în sistemele de stocare nu se poate acumula suficientă apă pentru a asigura furnizarea în regim continuu. Astfel, pentru a permite refacerea stocului de apă înmagazinat în rezervoare se impune sistarea periodică a furnizării în rețeaua de distribuție.

În această situație, începând cu data de 13 iulie 2023, în satul Dumbrăveni (comuna Dumbrăveni) din județul Constanța, furnizarea apei se va face dimineața și seara, conform următorului program: 05.00 – 09.00 și 16.00 – 21.00.

RAJA aminteşte consumatorilor din zonele afectate că folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare cu apă, ceea ce determină dificultăți în asigurarea în regim continuu a apei.

Pentru a evita eventualele efecte negative cauzate de lipsa apei în anumite intervale orare, se recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.

De asemenea cetățenii trebuie să utilizeze responsabil apa potabilă, acordând prioritate băutului, nevoilor igienico-sanitare și casnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.