Acasă Utilitare Se oprește apa în localitatea Viile, comuna Ion Corvin

Se oprește apa în localitatea Viile, comuna Ion Corvin

266
0

Marți,18 iulie 2023, se oprește apa în satul Viile din comuna Ion Corvin, judeţul Constanţa, pentru realizarea conexiunilor între Gospodăriile noi de apă și rețelele existente din localitatea Viile, informează Biroul de Presă al  RAJA S.A.

Astfel se va întrerupe furnizarea apei potabile, marți – 18 iulie 2023, în intervalul orar 08:00-16:00, în acest timp fiind afectați toți consumatorii din satul Viile (comuna Ion Corvin), județul Constanța.

Investiția face parte din cadrul contractului de lucrări CL 13 – ”Surse de apă și aducțiuni: Ostrov, Mereni, Plopeni și Comana. Stație de tratare: Băneasa. Stații de clorare: Adamclisi, Mereni, Lanurile, Plopeni, Movila Verde, Independența, Dumbrăveni, Furnica, Tufani, Fântâna Mare, Darabani și Comana”, în valoare de aproximativ 46 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).

Utilizatorii afectați de această lucrare sunt sfătuiţi să își asigure rezerva minimă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor., transmite RAJA SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.