Acasă Caplimpede SOLUȚIA ANTICRIZEI NAȚIONALE: GOLFUL!

SOLUȚIA ANTICRIZEI NAȚIONALE: GOLFUL!

589
0
Sursa foto: playtech.ro

Teodor DUMITRU

Toate crizele actuale abătute asupra neamului, năvălite parcă spontan și simultan cu o voluptate crescândă, par să se rezolve destul de simplu prin practicarea golfului și a câtorva ture date în jurul piramidelor, încearcă să ne explice prețiosul președinte prin recunoscutul său limbaj corporal, că de ăl vocal suntem lămuriți definitiv.

Zăpăceala crizelor îi aparține întrutotul, el fiind arhitectul tuturor proiecțiilor absurde de ordin politic, economic și sanitar. În domeniul social, e drept, nu s-a implicat și, ca atare, nu a trasat ordine ciracilor săi, fiind lăsat de izbeliște, așa cum îi stă lui bine în viziunea politici de dreapta pe care s-a scremut indelung s-o consolideze și mai apoi s-o cocoațe cu forța la guvernare într-o alianță care își propunea să aibă aceeași viziune doctrinară. Dar de unde, partidele și-au pierdut de mult identitatea doctrinară, din cauza oportunismului liderilor săi: liberalii nu mai sunt liberali, ci populari, useriștii sunt liberali, dar de fapt sunt recunoscuți ca neomarxiști, iar ungurii pot fi orice, numai să fie la guvernare, că așa le stă lor bine, în coasta românilor.

Sursa foto: www.mediafax.ro

Nu mai vorbesc de cele mai curajoase măsuri liberale luate de un partid socialist pe timpul lui Dragnea… Faraonul și-a permis apoi, ori de câte ori a avut ocazia să jignească din toți rărunchii electoratul de stânga, prin invectivele directe lansate către PSD, uitând că acesta reprezintă, în cifre absolute, mai mult de jumătate din populația națiunii. Așa, ca să-și facă serios de lucru, să iasă din plictiseala de palat. Ca privitor obiectiv asupra situației politice naționale, ți-e mai mare mila de PNL, să vezi în ce hal a ajuns mărețul partid din pricina implicării președintelui țării. Vedem baletând un partid nesigur, cu lideri fără verticalitate morală, supuși până la jenă publică, fără discurs, care se uită mereu în spate când rostesc cuvinte șchioape.

Sursa foto: playtech.ro

Arhitectura politică realizată de Iohannis, prin proiectia coaliției de dreapta, a eșuat. A eșuat și statul în lupta cu pandenia, a admis președintele. Nu mai era mult să eșueze și el, prin demersul proiectului de demitere inițiat de AUR. Astfel Iohannis clachează lamentabil, renunță la lupta sa anti-PSD, își pune la adăpost restul mandatului, lăsând partidului toxic frâiele pentru a scoate țara din impas. Halal politică!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.