Acasă Utilitare Constanța: Se oprește apa în zona centrală a municipiului

Constanța: Se oprește apa în zona centrală a municipiului

239
0
RAJA2
RAJA2

Pentru remedierea unei avarii la nivelul rețelei de distribuție de pe I.Gh. Duca, din municipiul Constanța, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, de miercuri – 19 iulie, ora 23.00, până joi – 20 iulie 2023, ora 14.00,informează Biroul de comunicare

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din zona Centrală, perimetrul delimitat de str. Călărași – I.Gh. Duca – Avram Iancu – bd. Ferdinand – Mihai Viteazu – Traian – Sulmona – bd. Tomis – Călărași, și punctele termice aferente.

În același timp, se va furniza apă cu presiune scăzută în următoarele zone:

Pentru executarea lucrărilor se impune sistarea furnizării apei pe conducta magistrală DN 800 Port; din cauza diametrului mare al acesteia, perioada de timp de care este nevoie pentru golirea, iar ulterior intrarea sistemului în presiune și reluarea furnizării de apă este de aproximativ 8 ore, la care se adaugă timpul efectiv pentru realizarea operațiunilor de remediere a avariei. 

Ținând cont de timpul necesar pentru realizarea tuturor manevrelor care trebuie efectuate, lucrările se vor desfășura pe timpul nopții pentru a reduce disconfortul produs consumatorilor din zonele afectate, cu atât mai mult în această perioadă caniculară, astfel încât în cursul dimineții să se înceapă încărcarea rețelei.

 Utilizatorii afectați de această lucraresunt sfătuiţi să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.