Acasă Utilitare Judeţul Constanţa: Se oprește apa în localitățile Culmea, Oituz și Mihail Kogălniceanu

Judeţul Constanţa: Se oprește apa în localitățile Culmea, Oituz și Mihail Kogălniceanu

249
0

Pentru racordarea la sistemul centralizat a noilor conducte de alimentare cu apă, se va întrerupe furnizarea apei potabile, de joi – 27 iulie 2023, ora 22.00, până vineri – 28 iulie 2023, ora 06.00, transmite Biroul de Comunicare RAJA S.A.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Culmea, Oituz și Mihail Kogălniceanu, cu Baza Militară, Aeroportul Internațional și agenții economici din zonă.

Investiția face parte din Contractul de Lucrări 31 – „Stație tratare apă, rezervoare, gospodării de apă Năvodari, reabilitare stație de pompare Ovidiu” în valoare de aproximativ 41 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).

Utilizatorii afectați de aceste lucrări sunt sfătuiţi să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieți şi se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.