Acasă Utilitare Valu lui Traian: Se oprește apa pe mai multe străzi

Valu lui Traian: Se oprește apa pe mai multe străzi

218
0

RAJA SA va sista furnizarea apei, luni 21 august 2023, în intervalul orar 09:00- 15:00, pentru racordarea conductei nou montate, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Valea Seacă, la rețeaua existentă de alimentare cu apă de pe strada Mehmet Niyazi, informează Biroul de comunicare RAJA SA.

Astfel, vor fi afectați consumatorii de pe străzile: Valea Seacă, Mehmet Niyazi, Bisericii, Plugarilor, Negip Fazal, Canalului și Prieteniei.

Investiția face parte din contractul de lucrări CL 21 ”Rețele de apă și canalizare Valu lui Traian”.

Utilizatorii afectați de această lucrare sunt sfătuiţi să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.