Acasă Utilitare Se oprește apa pe mai multe străzi din orașul Cernavodă

Se oprește apa pe mai multe străzi din orașul Cernavodă

226
0
Sursa: Primaria Cernavoda
Sursa: Primaria Cernavoda

Pentru racordarea conductei de apă nou montate de pe strada Victoriei la rețeaua existentă de pe strada 1933 din orașul Cernavodă RAJA S.A. va sista furnizarea apei joi – 24 august 2023, transmite Biroul de Comunicare.

Astfel, în intervalul orar 08.00 – 16.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe următoarele străzi: Victoriei cu adiacentele, 1848, Răzoarelor, Fdt. Răzoarelor, Viilor, 1933, 1919, 1877, precum și cei arondați punctului termic 48.

Investiția face parte din cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a societății RAJA S.A. Constanța în perioada 2014- 2020”. Contract CL 24- ”Rețele apă Cernavodă, Făclia și Tortoman. Aducțiuni Făclia, Cernavodă. Rețele canalizare Cernavodă, Satu Nou și Mircea Vodă.” în valoare de aproximativ 56 mil.lei.

Se recomandă utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor in rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.