Acasă Utilitare Constanţa: Water Loss Balkans, forum internaţional la Pavilionul Expoziţional Mamaia

Constanţa: Water Loss Balkans, forum internaţional la Pavilionul Expoziţional Mamaia

326
0

Asociația Română a Apei în parteneriat cu RAJA SA Constanța și Turkish Society for Infrastructure and Trenchless Technologies organizează, în perioada  31 august – 01 septembrie 2023, a- V-a ediție aForumului Water Loss Balkans, la Pavilionul Expozițional Constanța, informează Biroul de comunicare RAJA S. A.

Potrivit sursei citate, ediția din acest an a forumului internațional va reuni profesioniști din domeniul apei, reprezentanți ai autorităților centrale și locale, consultanți, antreprenori și reprezentanți ai mediului academic interesați de îmbunătățirea performanțelor tehnice și manageriale ale sectorului. Acest eveniment va oferi oportunitatea unui dialog constructiv privind modalități eficiente de gestionare a serviciilor de alimentare cu apă și de reducere a pierderilor de apă din rețelele de transport și distribuție.

Punctul central al manifestării îl reprezintă Conferința Tehnico-Științifică Internațională cu tema „Reducerea pierderilor de apă – „obligație” sau sursă de venituri„, care va cuprinde și atelierul de lucru „Soluții IT relevante și rețele inteligente de apăʺ.  În cadrul conferinței vor fi susținute 21 de expuneri de către participanți din Franța, Israel, Portugalia, Republica Cehă, Republica Moldova, Spania, Turcia, Țările De Jos (Olanda), Ungaria și România.

În cadrul evenimentului va fi deschisă și o expoziție de specialitate ce va oferi participanților ocazia de a se familiariza cu cele mai recente inovații și soluții în domeniul managementului pierderilor de apă.

Deschiderea forumului este programată joi –  31 august 2023, ora 09.40, la Pavilionul Expozițional Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.