Acasă Utilitare RAJA oprește furnizarea apei în localitățile Culmea, Oituz și Mihail Kogălniceanu

RAJA oprește furnizarea apei în localitățile Culmea, Oituz și Mihail Kogălniceanu

297
0
Publicitate

Pentru executarea lucrărilor de racordare la sistemul centralizat a noilor conducte de alimentare cu apă, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile de joi – 05 octombrie 2023, ora 22.00, până vineri – 06 octombrie 2023, ora 06.00 în localitățile Culmea, Oituz și Mihail Kogălniceanu cu Baza Militară și Aeroportul Internațional,informează Biroul de Comunicare.     

         Investiția face parte din Contractul de Lucrări 31 – „Stație tratare apă, rezervoare, gospodării de apă Năvodari, reabilitare stație de pompare Ovidiu” în valoare de aproximativ 41 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).

Potrivit sursei citate utilizatorii afectați de aceste lucrări sunt sfătuiți să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

        Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții și prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.